Saturday, November 21, 2009

[Surat Seorg Ibu]


huhuuu had a conversation with my bunny via YM td..
then dia share satu video suruh aq tgk..
erkkk..tgkap syahdu wa ckp lu..
if x caya,try r tgk video ni..
aq rse x rugi pun if korg tgk..


video

Sunday, November 15, 2009

Pilih dgn Bijak

alooooo~

hohooo semlm aq ikut rombongn meminang my cousin kat penang island.hehee 1st time kot anak mami akn msk fmly aq.family blah mak aq.bleh tahan lawa..wink2*
tp aq bkn nk cter psl majlis tunang tu or anak mami or penang..
aq nk cter psl aq.soklan yg tetbe dtnya n djwb dgn spontan..
tp,ble dipikirkn blik..urmmmm


cmni,time aq lepak2 kat umah cousin aq tuh,ade la sorg cousin aq ni tegur,


"wan..bila lg wan??"

tersentap.terkesima.tersedak.tgh mkn kot..oitt aq muda lg la..abg aq pun ade lg yg blum kawin.soklan tu plak ditnya.haishh..xpe2 cover muke terkejut..then aq jwb,


"xpe2 korg dlu.nnt aq folo dri blakang.awl lg neh.."

hahaa jwpn skema..hamik ko.aq dah x tau nk jwb pe..
then tbe2 satu lg suara kuar,


"haaa tu dah ada cincin kat jari tuh..sure dah ada.b4 dis kosong ja jari tuh.."

adoi..tersentap lg.lg skali aq memerlukan air..haishhh..
abes la aq kne ini ari..


"biasa r if laki pakai cincin now.dah ramai la.."

lg skali jwpn skema aq bg..lantak la kat dorg nk ckp pe kn.ye..b4 dis mmg aq x penah pakai cincin.ntah cmna ntah tbe2 semlm aq g curik cincin dlm bilik abg aq.nmpk cool.aq amik la pakai.pinjam ok..tbe2 jgk la kn org prasan..lgpun now mmg ramai laki yg pakai cincin kan..RAMAI ok..adoyai..(erkk xmo pakai itu cincin lg pasni)


"wan..fazura ka fasha?"

aq bengong sebentar.apa jenis soklan plak neh..


"of cos la fazura.."

ok.aq men jwb je tuh..xtau ape mksud tersirat or tersurat..jwb suda.da mls nk lyn coz perut aq mmg memerlukn mknan time tuh.so, melantak je la yg ada dlm kepala otak pikiran aq time tu..
then gelak2 ngn dorg..



ok2..memandangkn sampai now aq x tau ape mksud soklan cousin aq tuh,aq pun nk share gak ngn korg.kalau la tbe2 soklan cmtu ditnya pd korg,spe korg akn pilih?? fazura or fasha??
aq pilih fazura coz dia hot n ayu..hehee.dia blakon pun best..aq mule ske dia sejak tgk gol&gincu.haaa kantoi disitu..
wan pun tgk cter gol&gincu seh..aq tgk movie dia je k.
drama aq x layan.aq lg prefer KAMI n BloggerBoy.lalalalalaaa...

korg cmna? spe korg akn pilih? fazura or fasha??
huhuuu post xda keje namanye neh..

kalau la cousin aq tnya aq between fazura n maya,mau nye konpius aq kat situ.dua2 hot n dua2 aq ske..heheee.sib baik la maya da kawin..huahahahhaaaa

Friday, November 13, 2009

[ Lawak ke..??! ]

Stupid Brilliant Joke 1

Alkisah ada seorang perempuan bisu yang sudahpunberkahwin,pada suatu hari, dia telah ke supermarket untuk membeli daging, tetapi disebabkan dia bisu, dia mempunyai kesusahan untuk berkomunikasi dengan para pekerja di sana.

Disebabkan begitu, dia membuat keputusan untuk memanggil kashier masuk dalam bilik.

Pada hari yang pertama, dia nak beli dada ayam. Dia pun panggil kashier tu masuk dalam bilik sulit, pompuan tu bukak baju dia, tunjuk kat dada dia, pastu buat aksi ayam. Kashier tu pun paham, then dia pun kasi dada ayam kat dier.

Next day, dia nak beli paha ayam. Dia pun panggil kashier masuk bilik, dia angkat skirt dia, tunjuk kat paha dia, pastu buat aksi ayam. Kashier tu pun paham, kasi dia paha ayam.

The next day lagi, dia nak beli hot-dog. Dia pun bawak suami dia.

Soalannya ialah:

Apakah isteri tu akan buat?









Fikirlah....









Fikir.......









Tak tau?








Dia suruh suami dia cakapla..
sebab....suami dia kan tak bisu..
Apa yang korang fikir ha?
lucah2...haishhh..

----------------------------------------------------------------------------------

Stupid Brilliant Joke 2

makcik yg gatal...

Suatu hari..seorang Makcik menyewakan salah satu biliknya
untuk seorang pemuda penyelidik nak buat kajian kat kampungnyer..
Penyelidik yang dah bersetuju tu pun menyewa la..
Malam tu..
Time penyelidik tu nak mandi..maklum lah bilik air kampung..
Dah tu dia tu..hensem lagi..muda lagi..
Makcik tu pun "semacam" lah..dia pun nak pi ngendap si anak muda ni mandi....
Makcik ni kantoi sekali..oleh pemuda tu..
Kali keduanya pun kantoi...nak ngendap ni..
Kali ketiganya..pemuda tu naik bengang dan bagi warning..
" Kalau makcik ngendap saya sekali lagi...saya rogol makcik!!!"
Kemudian..makcik tu keluarkan jari kelingking dan berkata...

" JANJI TAU..!!"


p/s:erkkk cter ni aq curik from satu web time aq bosan2 x tau nk buat pe..dsbbkn trase yg cter ni best utk dikongsi,aq curik n post r cni.lwk bg aq.huhuuu spe2 yg da penah bce tu,just ignore k!

Wednesday, November 11, 2009

.aku.merapu.

hop..hop..horeyy..
i'm home..
singing very happy rite now..
lalalalalaaa~
byk benda nk buat neh..
(hahaa misi balas dendem..)
kaco mak aq sampai nangis2..
(hahaa tipu disitu)

men bowling ngn my dad..
(bleh x aq kalah kn abah aq now)
kaco adam sampai dia jemu tgk aq..
(miss him so much)
bg ikan2 aq mkn sampai gemuk..
(itu ikan da cukup boroi aq rsa)
kaco kwn2 aq yg blum abes final..
(nasib la dis sem xda final)
next movie..2012..xsbr siot mau tgk ini movie..
spa mau join??