Saturday, September 12, 2009

Emo..haishhh~

heyhoo~

haa..now aq nk share ngn korg pengalaman 1st time aq nek train komuter dri Seremban-KL n KL-Seremban.. ahahaa belive me,before this aq xpenah ade pengalaman neh..mcm2 mood ade time tuh.. korg nk ape? happy? marah? tension? ahahaa suma ade kot..
nak djadikn crita,semlm aq ngn 2org kwn prctkl aq kat seremban ni plan r nk g jln2 kat KL.ye r,dah lama kot x lepak2 cna since menetap kat seremban neh..

so,semlm ktorg decide la trun KL..betolak dri seremban dlm kul 11pg camtu kot..msa smpai ja kat stesen seremban tuh,mak aii..bapak ramai gler r org.aq terkedu+tersengguk jap.adeh..then aq mula pikir,if parents aq bg bwk keta kat seremban neh,dah lama aq drive sendri g KL.tp xpe,at least aq ade smtg yg bleh share ngn member aq
nnt.ahahaa..then time nk nek train tuh mula la episod rempuhan mcm men ragbi tuh..bpk best gler r time neh.aq dah xkira org tu tua ke,muda ke,bdk ke..men redah ja.janji aq dpt msk.ahaha gler kejam r time neh..tp at last x dpt ddk gak coz rmai sgt kot org..then dlm train,ade la plak kn sepsg couple ddk dpn aq neh.seriusly nyampah gler kot aq tgk dorg.konon2 nya dorg nya tahap percintaan kalah Romeo&Juliet r,u jump i jump kn..bajet je lbih..ello,korg mlayu kot..bkn nya aq jeles,tp jga r skit prangai bln2 posa ni kn..if bkn bln posa aq xkisah.korg nk beromen n get naked dlm train tu pun aq xkisah..ni x,smpai org bkn Islam pun tgk then geleng2 kpala.ape kes?? grrr~

ok,now smpai ja kat KL Central aq n member2 aq pun cpt2 r jln menuju ke monorail lak..wa ckp sama lu,bpk rmai gler r manusia semlm..if yg plan nk kuar shopping ngn family nek public trasport tu,aq nasihatkn pikir2 la byk kali..if aq,mmg xsggup kot nk suh parents aq nek public trasport kat KL neh.better aq drive sendri.huhuu.. tp dlm monorail alhamdulillah r aq dpt ddk.ahahaa tahap rempuhan ragbi aq menjdi kali neh.bgga seketika..(mke bajet senyum sorg2..wink2).dlm monorail ni xda kes yg menarik sgt mayb coz suma org ngelamun plan nk shopping ape.ahahahaa~
haa..lupa lak.destinasi shopping ktorg Times and Sg Wang..

mcm biase,Times n Sg Wang akn dipenuhi dgn kaum yg dinamakn teenagers r weekend..ktorg pun kre tergolong skali r.1st msuk ja aq dah tergoda ngn T kat Giordano..ahaha pe lg,rembat r stu kn..nk bli byk2 tkut tmpt len ade lg..ahahaa.then teman kwn aq cri ksut n jeans lak..kre semlm abes r ktorg pusing Times n Sg Wang tuh..even otw dri Times nk g Sg Wang tu ujan,ktorg redah ja.n bbka lak patah blik kat Times.hasil nya,kwn aq tu sempat r bli jeans n bju kat Times+kasut kat Sg Wang..aq lak T kat Giordano+jeans kat Romp..(seriusly after msk prct,ni la 1st jeans aq bli..if not bju kemeja ja..) ngee~

ok,ni part plg best..
time nk blik dri KL Central..perhhh,time ni mmg la menguji tahap emo aq..3kali kot terlps train..sbb? ramai gler manusia..adoyai..mmg mandi peluh r aq.tambah lak ngn train delay..sabar2..2nd nye train if not aq dpt nek,tp memndgkn aq sian tgk sorg akak yg sarat ngndung ntah brapa bln n ank dia,so aq bg dorg nek dlu.time tuh seriusly aq mcm nk sound ja org rmai suh respect skit kat akak yg ngndung tuh..tbe2 baik la plak kn..bkn pe,dah nmpk akak tu tgh memboyot,korg bleh lg tolak2 dia n ank kecik dia.haishh mmg la kejam.korg tau x Hitler pun hormat kat mak dia n ibu yg sdg hamil?? and seganas2 n sekejam2 Hitler tu,dia ade gak humor utk pompuan kot..siap benda yg plg dia sedih and nangis time mak dia mati..haa kire dia ni lg baik skit r dri korg yg tolak2 akak ngandung tuh..aiyaa.. lastly,train yg ketiga bru la aq n kwn2 aq dpt naik.and aq lak dpt ddk.yeyy! kegembiraan sorg2 time tuh..tp,otw nk blik seremban tuh mmg la masyuk.manusia xyah ckp r,bpk rmai gler.mcm2 aksi aq leh tgk..pompuan tersepit kaki la,pompuan jerit nk mintak kuar la,pompuan kna raba then tahan sabar la,and dlm byk2 kes aq tertarik ngn stu neh.ble tbe2 satu suara kuar..

"yaa..kaki aq mmg kain pengalas kaki.trima kasih kerana memijak.."

ahahaa time tu mmg aq gelak abis r.bkn aq ja,suma org area aq gelak kot..then mamat yg ckp tu trus diam n dpt ddk.ahahaaa..pompuan yg jerit mintak kuar tu pun best gak.aq bajet suara tu mlayu,tp tgk2 cina kot..mmg gempak r pompuan tuh.suma org boo dia.ahahaaa.pengalaman btul..senyum sorg2 lg..
adeh..karangn SPM la plak aq buat kali ni kn..bpk pjg plak tetbe.drpd xda ape nk post,last2 berjela lak.sure ade org akn complain pasni.lantak laa..ngeee~
ok r,aq stop sni dlu..bubbye~

7 comments:

HIZAMI said...

haha.

kejam ituh 0rang...

tak matang langs0ng w0keyh!

=)

W[A]NZAI said...

ahahaa tau xpa..
dorg x gnakn otak utk bertindak kot.
huhuu

Ejay said...

masa org tu tanya "ape??"
apsal ko tak ckp kat dia...
"lu pikir la sendiri!!"
huhu. puas hatiku.

nizam baharin said...

ahahahah
pjgn nampak entry..:DD

W[A]NZAI said...

ejay - ahahaa ko lak yg puas kn..tp btol gak ape ko ckp.apsal la aq xingt lak ayat tuh.haishh...

ijam - hahaa besa la..;)

chotz said...

hang ni la....penyebab runtuhnya rumah tangga org...

isap rokoko dlu...

sabaq

W[A]NZAI said...

chotz - mn da..dak pompuan tu kwn aq la..aq da knl dia lama dah..juz kwn ja..hahaa isap rokok..xposa kamu~