Friday, November 13, 2009

[ Lawak ke..??! ]

Stupid Brilliant Joke 1

Alkisah ada seorang perempuan bisu yang sudahpunberkahwin,pada suatu hari, dia telah ke supermarket untuk membeli daging, tetapi disebabkan dia bisu, dia mempunyai kesusahan untuk berkomunikasi dengan para pekerja di sana.

Disebabkan begitu, dia membuat keputusan untuk memanggil kashier masuk dalam bilik.

Pada hari yang pertama, dia nak beli dada ayam. Dia pun panggil kashier tu masuk dalam bilik sulit, pompuan tu bukak baju dia, tunjuk kat dada dia, pastu buat aksi ayam. Kashier tu pun paham, then dia pun kasi dada ayam kat dier.

Next day, dia nak beli paha ayam. Dia pun panggil kashier masuk bilik, dia angkat skirt dia, tunjuk kat paha dia, pastu buat aksi ayam. Kashier tu pun paham, kasi dia paha ayam.

The next day lagi, dia nak beli hot-dog. Dia pun bawak suami dia.

Soalannya ialah:

Apakah isteri tu akan buat?









Fikirlah....









Fikir.......









Tak tau?








Dia suruh suami dia cakapla..
sebab....suami dia kan tak bisu..
Apa yang korang fikir ha?
lucah2...haishhh..

----------------------------------------------------------------------------------

Stupid Brilliant Joke 2

makcik yg gatal...

Suatu hari..seorang Makcik menyewakan salah satu biliknya
untuk seorang pemuda penyelidik nak buat kajian kat kampungnyer..
Penyelidik yang dah bersetuju tu pun menyewa la..
Malam tu..
Time penyelidik tu nak mandi..maklum lah bilik air kampung..
Dah tu dia tu..hensem lagi..muda lagi..
Makcik tu pun "semacam" lah..dia pun nak pi ngendap si anak muda ni mandi....
Makcik ni kantoi sekali..oleh pemuda tu..
Kali keduanya pun kantoi...nak ngendap ni..
Kali ketiganya..pemuda tu naik bengang dan bagi warning..
" Kalau makcik ngendap saya sekali lagi...saya rogol makcik!!!"
Kemudian..makcik tu keluarkan jari kelingking dan berkata...

" JANJI TAU..!!"


p/s:erkkk cter ni aq curik from satu web time aq bosan2 x tau nk buat pe..dsbbkn trase yg cter ni best utk dikongsi,aq curik n post r cni.lwk bg aq.huhuuu spe2 yg da penah bce tu,just ignore k!

9 comments:

rAy jR...@...Aliff said...

woit..aku pn nk jgak la jd cmtu..buat2 bisu..pastu tnjuk2 anggota bdan kt pkerja spermarket tu..kakakaa

rAy jR...@...Aliff said...

pastu yg cter kedua tu...aku ke pemuda tu wei..aishhh..sadis t0l..kakaka

arque said...

"janji mak cik!" ahaha.

miss izan said...

hahaha...
sangat mengong itu mak cik!!!!!!!!

W[A]NZAI said...

rAy_jR-
hahahaaa ko nk jd cmtu?? erkkk aq tkut nnt dorg humban ko kuar drpd supermaket tu je..hahahaaa ;p

kes kedua lak..
ye ke ko? aishhh...

W[A]NZAI said...

arque-
ye2 janji mesti kne tepati..promise!
hahahahahaaaa~

W[A]NZAI said...

miss izan-
hahaa cool what itu makcik..erkk lalalalalaaaa~ =p

miya said...

hak3..nasib baek laki dia leh ckp..

l0veyd0veyd00 said...
This comment has been removed by the author.