Saturday, November 21, 2009

[Surat Seorg Ibu]


huhuuu had a conversation with my bunny via YM td..
then dia share satu video suruh aq tgk..
erkkk..tgkap syahdu wa ckp lu..
if x caya,try r tgk video ni..
aq rse x rugi pun if korg tgk..




18 comments:

Just_najmiE said...

awwww... sampai hati diorg buat mak diorg mcm tu.. sedih ahh.. ='(

arque said...

adeh.tnet mensiput babi.nanti aku dtg lagi sini tengok.haha.

W[A]NZAI said...

Just-najmiE-
tau xpa.amat2 tidak ptt itu ank2..
aiseh syahdu kn..huhuu

W[A]NZAI said...

arque-
hahaa ok2..dtg la slalu..
=D

miya said...

nk tgk gk...tp intenet ngah biol...xpe..t join arque dtg tgk next tyme hak3

rAy jR...@...Aliff said...

cissss..sedih d0wh (wlupun kau xtgk g)..haha..

aku mai penang kmis ni..jgn lpe blnja aku mkn tmyam..hahaha

hans said...

aku penah tgok ni sem lepas
masa tu aku dah lah perantauan
haram sedih giler
member2 aku siap nangis2

Zuewairy said...

sedey..
pandai sape yg create vdeo nih..

shafarshahril said...

i watched this video before..mmg sedih..ni homesick ni..huarghh

W[A]NZAI said...

miya-
hahaa ok miya..no hal..
nnt tgk jgn lupa sediakn tisu kat tgn.erkkk..ha-ha! ;p

W[A]NZAI said...

rAy jR-
ceit..podah..

mkn tmyam?
lalalalalaaa~

W[A]NZAI said...

hans-
hahaa seriusly? kat mn time tuh?
btw,video ni mmg agak touching skit.hehee~ (>_<)

W[A]NZAI said...

zuewairy-
ah-ha! btol3..credit to that person..

W[A]NZAI said...

shafar-
homesick? alalaa sian nye..
raya aji ni ko balik cuti x weh?
huahahahahaaa..giler kejam. =p

Afzainizam said...

Salam Dari kami Warga Kerja http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

kepada semua
Keluarga, saudara mara, sahabat handai, rakan niaga,
pelanggan dan pengunjung blog ini.
Selamat Menyambut Hari Raya Haji Aidil Adha
Selamat Menunaikan Ibadah Korban….

Salam Aidil Adha Dari Mereka Yang Menjadi Tetamu Allah..
"Aku telah menyahut seruanMu untuk menunaikan Haji, wahai Tuhanku! Sesungguhnya aku ingin mengerjakan Haji, maka permudahkanlah bagiku, maka terimalah ibadat Haji daripadaku, sahaja aku menunaikan ibadat Haji dan berihram dengannya kerana Allah Taala. Telah aku penuhi seruanMu wahai Tuhanku, telah aku penuhi seruanMu, telah aku penuhi seruanMu wahai Tuhanku, tidak ada sekutu bagiMu. Telah aku penuhi seruanMu, sesungguhnya segala puji, segala nikmat dan segala pemerintahan adalah kepunyaanMu, tidak ada sekutu bagiMu. Wahai Tuhanku! Diharamkan bagiMu rambutku dan diriku, jasadku dan semua anggotaku, daripada wangi-wangian dan perempuan serta dari semua perkara yang Engkau haramkan terhadap orang yang berihram, aku mengharapkan pertolonganMu, wahai Tuhan sekelian alam."

Jangan lupa ambil kad ucapan Salam lebaran aidil adha… pilih lah nak mana satu

Sorry lama sangat tak ziarah blog kamu ni… dah banyak yang entry yang tertinggal nak baca… ape pun kami tetap masih menziarahi blog kamu sebagaai tanda nilai satu persahabatan yang telah lama … sambung kembali persahabatan kembali… dengan respond anda….

Afzainizam said...

Allah Yang Maha Besar, Allah Yang Maha Besar, Allah Yang Maha Besar, tiada Tuhan yang disembah melainkan Allah Yang Maha Esa, tiada sekutu baginya, baginya kerajaan, bagiNya segala kepujian dan Dia berkuasa ke atas sesuatu. Orang-orang yang kembali, orang yang beribadat dan orang yang sujud, tunduk kepada Tuhan kami. Allah Maha Menepati segala janji-janjiNya, memberi kemenangan kepada hambanya dan mengalahkan musuh dengan bersendirian. Wahai Tuhan kami, kami berlindung denganMu dari segala kesusahan dalam perjalanan, berpandangan buruk terhadap harta benda, keluarga dan anak-anak. Wahai Tuhan kami, sampaikan kami kepada kebaikan yang boleh membawa kepada keampunan dan keredhaanMu.

Kami warga Fire Starting Automobil mengucapkan
salam aidil adha salam pengorbanan

Salam kenalan dari kami …ape pun kami tetap akan menziarahi blog kamu sebagai tanda nilai satu persahabatan yang terjalin … dengan respond anda….
Kami amat hargai….. salam sebuah persahabatan….

rAy jR...@...Aliff said...

wanzai oh wanzai...mgapa anda tidak mgupdate??sudah ketandusan cerita2 ka??..meh aku bg cerita kt anda..hahaha..

woit...tomym ko aku xmkn g d0wh..adehhh

Cik Cookie said...

tingin nak tgk tapi line slow xhingat.