Saturday, August 29, 2009

Lepak + Sahur

heyoooo~

huhuu semlm aq n my bud Aril and Shah kuar lepak.Dah lama kot ktorg x lepak skali.Dak 2ekor tuh sure rindu gler nk lepak ngn aq.ahahahaa..tambah lak now dorg 2 dah keja,lg r ssh nk lepak dah pasni..if korg nk tau,Aril and Shah ni tua dri aq.dorg dah abeh study dah pun.aq ja x abeh lg.degree pun blum..
adoyaiii jeles btol tgk dorg.dah pegang duit sendri kot.ngeee~

Disbbkn ktorg kuar agak lewat,so ktorg plan sahur kat luar r.
ble lg kn nk sahur skali..
posa setaun skali je kot..
and pasni aq da xda cuti kot nk blik.juz raya ja aq blik...;(

so,ktorg pun trus r g Bandar Sunway..tempat slalu ktorg lepak..McD! huhuu dah lama kot aq x lepak McD neh since aq kna practkal kat Seremban..huhuu..
pe2 pun mlm tuh mmg la gempak abes coz mcm2 story r ktorg share.cter environment tmpt keja msg2..aq cter psl hospital tmpt aq prctkl r..time aq cter psl run specimen n sgala keje2 aq kat hospital tu,tergamam gak r mke Aril n Shah.mayb x caya aq kne buat sume keja tu kot.ahahaa..c'mon dude..ppl grown ok.aq dah bley serius skit kot now time buat keja.hehehee..tambah lak keja aq bersangkut ngn nyawa manusia.lg r kena serius lebih(dats y 8cly aq x ske kos aq study now.kna byk serius.dah r aq ni jnis main2..ngeee)
after 2jam lbih ktorg lepak,bru la decide nk blik..borak xingt masa dah time tuh..hehehee..and thanks to Shah coz blanja ktorg mkn time tuh.thanks bangat ya..

p/s: aduhh..isnin dah nk kna blik Seremban.bosan2! spe2 nk ganti aq angkat kaki plzz..;(

6 comments:

Judiene said...

yay!
lps ni dah xyah sahur mkn McD dah
hahahahahaaa!!

W[A]NZAI said...

eyhh..mn bleh.ni kes aq ngn kwn2 aq..
ngn korg blum..gagagaaa~

chotz said...

aduh....dah la aku ngah broken heart... entry hang ni buat aku cam nk nangis pon ada...sial lah benda nama cinta ni...hadoiyai

W[A]NZAI said...

huhh?? serius ka chotz??
hohoo sori2..sian kat hang..
btw,yeah..smtym love is sucks!

EIPUL said...

oh medic ka? cool~

W[A]NZAI said...

medic??
huhuu no la..
juz medical lab technology..
wieuuu~